campaign-notification campaign-notification

Atașamente UTILBEN pentru proiecte de peisagistica

Publicat de UTILBEN26/01/2024

atasamente utilben, atasamente de la utilben, gama de atasamente utilben, portofoliu atasamente utilben, atasamente utilben pentru peisagistica

Afla ce atasamente utilben poti folosi pentru a creste productivitatea proiectelor de peisagistica

Primăvara este aproape, iar proiectele de amenajare și întreținere a spațiilor verzi din cadrul municipiilor încep să debuteze ușor. Dacă în cadrul proiectului dvs. v-ați propus să aduceți o nouă înfățișare spațiilor verzi, atașamentele UTILBEN sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a atinge performanțele dorite. Așadar, în funcție de activitățile pe care proiectul dvs. le prevede, noi vă propunem o serie de atașamente pe care ar trebui să le aveți pe lista dvs.

În cele ce urmează vă vom prezenta câteva etape clasice ale unui astfel de activități de peisagistică a spațiilor publice:

  • Pregătirea terenului cu atașamentele UTILBEN;
  • Eliminarea resturilor vegetale cu atașamentele UTILBEN;
  • Asigurarea curățeniei cu atașamentele UTILBEN.

Pregătirea terenului cu atașamentele UTILBEN 

Primăvara este un anotimp al renașterii, și nimic nu poate fi mai frumos decât un spațiu verde și ornamentat cu flori viu colorate în mijlocul orașului. Prin urmare, după găsirea unui teren propice pentru astfel de lucrări de peisagistică, printre primii pași care trebuie realizați este amenajarea terenului. În cadrul acestei etape, terenul poate fi excavat cu ușurință și nivelat cu un simplu și unic utilaj, precum miniîncărcătorul. 

Fie că este un teren care urmează să fie amenajat sau doar să se realizeze întreținerea acestuia, pentru a putea planta bulbii florilor este nevoie ca pământul să fie săpat și afânat corespunzător. Pentru a excava terenul cu ajutorul miniîncărcătorului puteți folosi unul din atașamentele UTILBEN pentru peisagistică, astfel că brațul de excavare pentru miniîncărcător devine alegerea potrivită de care aveți nevoie. 

Pentru a selecta cea mai bună variantă a acestui atașament trebuie să acordați atenție câtorva specificații, precum compatibilitatea dintre atașament și modelul de miniîncărcător, adâncimea de excavare și greutatea atașamentului. În funcție de miniîncărcătorul de care dispuneți trebuie să alegeți un braț de excavare care să nu depășească greutatea operațională a utilajului dvs. pentru a evita răsturnarea sau balansarea. Totodată, brațele de excavare de la UTILBEN sunt compatibile cu miniîncărcătoare care au o capacitate a motorului cuprinsă între 20 - 80 CP. Iar în cele din urmă, trebuie să acordați o atenție deosebită adâncimii de excavare a brațului pentru a vă permite să înregistrați performanțele dorite.

După săparea pământului este indicat ca suprafața să fie terasată, iar surplusul să fie relocat. Așadar, pentru a obține o suprafață uniformă pentru designul proiectului dvs. de peisagistică puteți să apelați la cupa miniîncărcătorului pentru a muta cantitatea de pământ. Apoi pentru nivelarea terenului puteți alege să atașați miniîncărcătorului o lamă nivelatoare sau de tip greder din portofoliul UTILBEN. 

berti atasamente UTILBEN

Eliminarea resturilor vegetale cu atașamentele UTILBEN

Bineînțeles că, atunci când se realizează restaurarea unui obiectiv al frumuseții naturii verzi, precum parcurile, sensurile giratorii, aleile sau diverse ronduri, în urma acestor acțiuni rămân o serie de resturi vegetale care trebuie înlăturate. În funcție de grosimea, cantitatea și stadiul vegetației se pot utiliza diverse atașamente de la UTILBEN pentru a le înlătura. 

Dacă terenul necesită doar cosirea și înlăturarea vegetației precum iarbă, tufișuri sau arbuști, plante ale căror tulpină nu au un diametru foarte mare precum arborii sau vegetația forestieră, se recomandă a fi folosit un tocător de vegetație. Acesta ajută la eliminarea rapidă a vegetației și poate fi atașat la diverse utilaje, precum: miniexcavatoare, midiexcavatoare, excavatoare, buldoexcavatoare. 

În cazul în care suprafața unde se vor planta minunatele flori are arbori bătrâni care nu mai pot fi incluși în cadrul proiectului de peisagistică, aceștia necesită a fi înlăturați. Așadar, după tăierea lor, crengile și trunchiurile arborilor pot fi mărunțite cu ajutorul unui tocător de crengi din portofoliul de atașamente UTILBEN.

atasamente UTILBEN

Asigurarea curățeniei cu atașamentele UTILBEN

Pentru că de cele mai multe ori astfel de amenajări și întrețineri aduc cu sine o mulțime de resturi, dezordine și multă mizerie, este indicat să întâmpinăm primăvara nu doar cu flori frumoase și parcuri mirobolant amenajate ci și cu multă curățenie. Prin urmare, pentru a menține trotuarele și drumurile curate după realizarea proiectelor de peisagistică este recomandat să se apeleze la perii stradale pentru îndepărtarea mizeriei și a prafului. Periile stradale din gama de atașamente UTILBEN sunt dotate cu colector și cu sistem de stropire a apei presurizat și totodată, se pot atașa la o multitudine de echipamente, spre exemplu: miniîncărcătoare, buldoexcavatoare, încărcătoare frontale, etc.

perie atasamente UTILBEN

Concluzie

Atașamentele UTILBEN pentru proiectele de peisagistică sunt opțiunea potrivită pentru a crește productivitatea utilajelor de care dispuneți. Așadar, pentru a realiza amenajarea și întreținerea spațiilor verzi mai ales în prag de primăvară când pământul și vegetația sunt încă rigide din cauza temperaturilor scăzute este bine să utilizați echipamente puternice și care se pot transforma printr-o simplă atribuire de atașamente în utilaje multifuncționale.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )