campaign-notification campaign-notification

De ce UTILBEN?

Publicat de UTILBEN05/12/2018

De ce sa aleg UTILBEN? Pareri ale clentilor si descrierea companiei UTILBEN. Compania a fost infiintata in anul 2006. Livram peste 30 de utilaje lunar.

Trimite articolul și prietenilor tăi!


UTILBEN este principalul importator din România de utilaje de construcții și agricole, noi și second-hand, și este un brand 100% românesc. Compania a fost înființată în anul 2006. Lunar, le livrăm companiilor românești peste 30 de utilaje aduse din Europa. La data scrierii acestui articol, avem o echipă de peste 40 de oameni, care se asigură că toți clienții noștri își găsesc utilajul potrivit, primesc rapid și fără bătăi de cap finanțare, iar transportul utilajului până la sediul clientului este efectuat în cele mai bune condiții, dar doar după ce ne-am asigurat că utilajul respectiv nu are vicii ascunse. Am vizitat și verificat atent peste 500 de furnizori de utilaje din toată Europa, pentru a ne asigura că livrăm cele mai fiabile utilaje posibil.

ü  1.200 de clienți mulțumiți

ü  500 de furnizori din Europa vizitați și verificați

ü  50 de utilaje pe stoc în Cluj-Napoca

ü  30.000 de utilaje disponibile la vânzare

ü  buy-back pentru clienții existenți


Viziunea noastră: 1 din 10 utilaje grele folosite în Europa să fie vândut și servisat de UTILBEN


GARANTĂM calitate și conformitate. Toate utilajele vândute prin intermediul UTILBEN sunt în stare bună de funcționare, prin contract! Noi ne ocupăm de toată procedura de achiziție. Îți oferim consultanță în alegerea utilajului potrivit, te ajutăm să obții cea mai bună finanțare, ne asigurăm că utilajul provine de la un furnizor de încredere, verificăm utilajul și îl pregătim pentru lucru și îți livrăm utilajul în maximum 10 zile lucrătoare, direct la punctul tău de lucru. 

FINANȚARE. Nu există o persoană pe lume căreia să îi placă să meargă la bancă și să solicite finanțare. Prin urmare, când lucrezi cu UTILBEN, îți spunem exact ce acte ai nevoie, noi suntem cei care aplicăm pentru finanțare, noi negociem cu banca și tot noi rezolvăm orice problemă apare pe parcurs. Mai mult decât atât, pentru că facem asta de ani buni, vei avea parte de dobânzi preferențiale și aprobare rapidă.

 

TRANSPORT. Motivul pentru care toți clienții noștri vor utilaje din afara țării este pentru că acestea au fost mult mai bine îngrijite și calitatea lor este net superioară celor din România. Dar transportul unui echipament de zeci de tone nu este deloc simplu. Sunt sute de transportatori care nu se țin de cuvânt sau care îți pot deteriora utilajul. Acesta este motivul pentru care UTILBEN își asumă transportul utilajului tău în țară, apoi la sediul tău. Tu trebuie doar să ne spui adresa de livrare.


SERVICE. Credeai că, odată ce utilajul comandat de tine a ajuns în țară, ți-l livrăm pur și simplu și te lăsăm pe tine să îți bați capul cu el? Înseamnă că încă nu ne cunoști foarte bine. Utilajul tău este prima dată livrat la sediul nostru din Cluj-Napoca, unde îi testăm funcționalitatea, facem schimburile de ulei și filtre, înlocuim orice piesă care are o uzură ridicată și, nu în ultimul rând, îi facem o curățare ca la carte. Doar atunci utilajul este pregătit să plece la adresa ta și gata să îl folosești imediat. 

       

Trimite articolul și prietenilor tăi!





Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )