campaign-notification campaign-notification

Mini Excavator electric nou Sunward pentru constructii rezidentiale

Publicat de UTILBEN23/02/2024

excavator electric nou, mini excavator electric nou, utilaje electrice, miniexcavator electric, miniexcavatoare electrice, excavatoare electrice, excavator electric

Miniexcavator electric Sunward Sunward SWE 20FED pentru lucrari rezidentiale cu emisii zero si un nivel scazut de zgomot.

Normele pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon devin din ce în ce mai stricte, iar constructorii sunt îndemnați să aleagă utilaje cât mai prietenoase cu mediul. Numărul utilajelor electrice a crescut semnificativ în ultimii ani, iar în domeniul construcțiilor rezidențiale această creștere este și mai evidentă datorită cerințelor pentru un nivel de zgomot și emisii reduse. Unul dintre cele mai populare utilaje electrice folosite în construcții rezidențiale este miniexcavatorul electric, utilaj care excelează în efectuarea lucrărilor chiar și în cele mai înguste spații.

Producătorul Sunward aduce pe piața din România un utilaj electric revoluționar, care îi va ajuta pe constructori să-și ducă proiectele la bun sfârșit într-un mod cât mai eficient. Modelul de mini excavator electric nou Sunward SWE 20FED se află acum în oferta UTILBEN, fiind realizat pe baza omologului său diesel, miniexcavatorul Sunward SWE 20F.

Cum se distinge acest miniexcavator electric nou Sunward SWE 20FED

Dacă aveți nevoie de un utilaj foarte agil, performant, dar care să poată efectua lucrări în zone rezidențiale, atunci miniexcavatorul electric Sunward 20FED este exact ceea ce căutați.

utilaje electrice

Beneficii ale acestui miniexcavator electric Sunward SWE 20FED

  • 100% electric - ZERO emisii
  • Manevrabilitate excelentă
  • Componente premium în varianta sa standard
  • Oferă o stabilitate sporită în operare grație posibilității de extindere a trenului de rulare
  • Putere de excavare fără egal: 21 kN pentru cupă și 12 kN pentru brațul de excavare
  • Foarte ușor de transportat
  • Poate fi folosit într-o mare varietate de aplicații
  • Motor puternic care îi permite să lucreze fără probleme în condiții dificile

Modelul de excavator electric compact Sunward SWE 20FED se remarcă printr-un grad înalt de inovație, datorită tehnologiei de ultimă generație încorporată în structura sa.

Caracteristicile tehnice ale acestui miniexcavator electric nou

În ceea ce privește partea de specificații tehnice a acestui miniexcavator, un aspect notabil este îmbinarea dimensiunilor compacte cu o agilitate fără cusur și o putere remarcabilă pentru clasa sa. Excavatorul electric Sunward SWE 20FED are următoarele caracteristici tehnice:

  • Motor: Electric, 8 kW – ZERO emisii
  • Bateria litiu-ion: 76.8 V, 20 kWh
  • Greutatea operațională: 1,92 t
  • Capacitatea cupei: 0,035 m3
  • Forța maximă de săpat a cupei: 21 KN
  • Adâncimea maximă de săpare: 2,05 m
  • Înălțimea maximă de tăiere: 3,53 m
  • Lungimea brațului principal: 1,8 m
  • Raza minimă de rotație: 1,11 m
  • Viteza de deplasare: 4,5/2,5 - max/min

Bateria acestor excavatoare electrice Sunward SWE 20FED îi asigură utilajului o autonomie de 6 ore în condiții de lucru continuu. Modul de încărcare normală este de 7 ore, dar un mare avantaj al acestui utilaj electric este opțiunea de încărcare rapidă, mai exact de doar 2 ore. 

excavator electric

Motive pentru a alege un miniexcavator electric nou Sunward SWE 20FED pentru lucrări de construcții rezidențiale

Lucrările rezidențiale sunt adesea supuse unor norme mult mai stricte în ceea ce privește poluarea și nivelul de zgomot produs. În aceste șantiere, constructorii au nevoie de utilaje electrice fiabile, ce permite o utilizare silențioasă și cu un grad redus de emisii.

Miniexcavator electric cu emisii ZERO

Miniexcavatorul electric Sunward SWE 20FED reprezintă soluția perfectă pentru aceste lucrări datorită motorului electric și nivelului foarte redus de zgomot pe care îl produce. Autonomia sa este de 6 ore de lucru constant, o cifră impresionantă comparativ cu alte modele din clasa sa.

Compact, dar puternic

Modelul de excavator electric nou 20FED se distinge și prin dimensiunile sale compacte, care îi permit să pătrundă în șantiere aglomerate sau zone înguste. Motorul electric din dotare este unul asincron trifazic, fiind suficient de puternic încât să asigure o funcționare intensivă chiar și în condiții dificile de lucru. Poate fi folosit într-o varietate de aplicații, oferind aceleași performanțe precum omologul său Diesel.

Adaptabilitate fără egal

De la lucrări în zone rezidențiale sau diverse spații urbane, și până la lucrări subterane, miniexcavatorul electric Sunward SWE 20FED își demonstrează adaptabilitatea impresionantă. Atât zonele urbane, cât și lucrările în subteran impun o serie de restricții de neclintit în ceea ce privesc emisiile de dioxid de carbon și zgomotul produs de utilaje. Așadar, acest miniexcavator electric este foarte potrivit în astfel de proiecte.

mini excavator electric

Creat pentru piața din Europa

Normele europene de poluare sunt printre cele mai stricte. Iar calitatea lucrărilor trebuie să atingă anumite standarde de la care constructorii nu se pot abate. Modelul 20FED nu doar se pliază pe aceste norme stricte, dar respectă toate certificările Uniunii Europene, fiind conceput special pentru satisfacerea nevoile clienților europeni.

Componente premium în varianta standard

Precum toate utilajele Sunward, acest excavator electric nou nu face excepție de la regulă și vine echipat cu componente de top pentru performanțe maxime. De motorul asincron trifazic, bateriile litiu-ion și până la sistemul său hidraulic, producătorul Sunward a ales piese esențiale de la furnizori de top.

miniexcavatoare electrice

Siguranță în lucru

Șantierele de construcții rezidențiale au adesea zone cu teren denivelat sau accidentat. Dar acest aspect nu constituie un impediment pentru Sunward SWE 20FED, deoarece utilajul oferă o stabilitate excelentă dată de șasiul său extensibil. Acesta le permite operatorilor să lucreze în condiții de siguranță deplină și într-un mediu confortabil, indiferent de tipul lucrării.

Ușor de transportat dintr-un șantier în altul

Aceste excavatoare electrice compacte se bucură de dimensiuni și greutate reduse, ceea ce înseamnă că pot fi încărcate, transportate și descărcate mult mai ușor și în siguranță între șantiere.

Compatibilitate cu diverse atașamente

Indiferent de lucrarea pe care o aveți de realizat, miniexcavatorul electric Sunward este pregătit pentru orice provocare. Este compatibil cu o mare varietate de atașamente și se bucură de anumite setări auxiliare complete care sunt incluse în varianta sa standard. Astfel, excavatorul electric se poate adapta oricărui mediu de lucru și poate efectua orice lucrare cu brio.

Un raport calitate-preț excelent

Optarea pentru un excavator electric Sunward SWE 20FED se traduce printr-o investiție inteligentă datorită performanțelor acestui utilaj, a fiabilității dovedite și a profitabilității proiectelor în care este implicat. Acest utilaj electric compact se bucură de un design eficient care integrează o serie de componente premium ce simplifică operațiunile și întreținerea. Mai mult decât atât, dacă veți avea nevoie în viitor de piese de schimb pentru acest model, piesele de schimb originale Sunward sunt accesibile, iar utilajul are o garanție standard de 3 ani.

excavator electric compact

Posibilitatea de achiziționare prin fonduri

Dacă nu aveți posibilitatea de a achiziționa utilaje electrice din bugetul propriu, aveți posibilitatea de a-l accesa prin fonduri. Utilajele electrice vin cu acest beneficiu major, iar constructorii optează din ce în ce mai des pentru această categorie de echipamente.

Concluzii

Impactul redus asupra mediului, eficiența crescută, componentele de calitate înaltă și adaptabilitatea sa incontestabilă sunt doar câteva dintre motivele de a alege un miniexcavator electric nou Sunward SWE 20FED pentru lucrări rezidențiale și nu numai. Aceste utilaje electrice este soluția ideală pentru nevoile actuale ale constructorilor care-și doresc lucrări calitative realizate cu utilaje ce respectă mediul și asigură productivitatea în fiecare proiect.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )