campaign-notification campaign-notification

Miniincarcator nou Sunward - Utilaj multifunctional

Publicat de UTILBEN05/02/2024

miniincarcator nou sunward, miniincarcator nou sunward multifunctional

Descopera avantajele si multifunctionalitatea unui miniincarcator nou Sunward de la UTILBEN.

Gama de utilaje Sunward se caracterizează prin fiabilitate și înglobarea de tehnologii de ultimă generație pentru a furniza cele mai bune performanțe indiferent de activitatea în care sunt utilizate. Fiecare dintre echipamentele Sunward sunt construite cu scopul de a fi adaptabile și ușor de întreținut pentru a reduce costurile de operare și pentru a putea fi folosite într-o mulțime de activități. 

În România, UTILBEN reprezintă unicul furnizor de echipamente Sunward. Așadar în cadrul flotei UTILBEN veți găsi toate utilajele Sunward de care aveți nevoie pentru a lucra rapid și eficient. Dacă dețineți sau doriți să vă achiziționați un miniincarcator nou Sunward trebuie să știți faptul că acesta poate deveni cu ușurință multifuncțional cu ajutorul atașamentelor potrivite.

miniincarcator nou Sunward

Avantajele unui miniincarcator nou Sunward

Principalele avantaje pe care un miniincarcator nou Sunward le generează sunt:

  • Permite efectuarea sarcinilor chiar și în cele mai restrânse spații, fiind foarte adaptabil;
  • Este dotat cu motor puternic și economic Kubota care respectă standardele europene de emisii Stage V;
  • Este compatibil cu o serie impresionantă de atașamente, astfel miniincarcatorul nou Sunward devine multifunctional;
  • Dimensiunea îi permite să fie ușor de transportat;
  • Designul compact și practic oferă operatorului ușurință în manevrarea acestuia și confort ridicat;
  • Dispune de o capacitate de ridicare impresionantă în ciuda dimensiunii sale;
  • Eficiența operațiunilor cu ajutorul sistemului de auto-nivelare care nu permite vărsarea accidentală a conținutului cupei;
  • Sistemul hidraulic static de deplasare avut în dotare nu permite supraîncărcarea, menținând utilajul protejat.

miniincarcator nou Sunward de la UTILBEN

Cum poate fi un miniincarcator nou Sunward multifunctional?

În cele ce urmează vă vom prezenta o serie de activități și care sunt atașamentele care transformă deținerea unui miniincarcator nou Sunward într-un echipament multifuncțional. În mod clasic, miniîncărcătoarele sunt folosite în activități din domeniul construcțiilor sau agricultură pentru a terasa și încărca materiale cu ajutorul cupei de încărcare sau a unei lame din dotare. 

În ceea ce privește domeniul construcțiilor există o multitudine de atașamente care pot transforma un simplu miniincarcator nou Sunward într-un adevărat erou. Există situații în care șantierul necesită realizarea rapidă de beton sau mortar sau amestecarea a diverși adezivi. Prin urmare, puteți salva situația prin atașarea unei cupe malaxor miniîncărcătorului dvs. Însă dacă aveți nevoie de un echipament de excavare care să pătrundă în spații restrânse și nu dispuneți de unul, atunci puteți investi în achiziționarea unui braț de excavare pe care să-l atașați fără probleme miniîncărcătorului. Totodată, miniîncărcătorul poate realiza operațiuni precum tăierea și spargerea betonul/asfaltului, forarea găurilor pentru garduri sau fundații cu ajutorul unor atașamente incredibile precum: picon, trencher disc, freza de asfalt și foreză.

Miniincarcatorul nou Sunward devine multifunctional indiferent de anotimp. Prin atașarea unei lame de zăpadă ce va permite îndepărtarea cu ușurință a stratului de zăpadă depus. Surplusul de zăpadă poate fi mai apoi relocat cu ajutorul unei cupe de încărcare. În contextul menținerii curățeniei și a întreținerii spațiilor publice se poate atașa miniincarcatorului nou Sunward o perie cu colector și cu sistem de apă presurizat.

cupa miniincarcator nou Sunward

Concluzie

În concluzie, un miniîncărcător este un utilaj foarte ușor de manevrat și care se poate utiliza în diverse activități printr-o investire avantajoasă în atașamente compatibile. Așadar, dacă dorești să achiziționezi un miniincarcator nou Sunward o puteți face de la UTILBEN, tot aici veți găsi și atașamentele de care aveți nevoie.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )