campaign-notification campaign-notification

Raport de Integritate UTILBEN 2019

Publicat de UTILBEN05/02/2019

Raport de Integritate UTILBEN 2019. Poate că finalul de an ne face pe toți să ne gândim la ce am făcut bine și ce nu. Dar urmează un nou an, cu alte povești și noi provocări.

Raport de Integritate UTILBEN 2019

 

Finalul de an ne face pe toți să ne gândim la ce am făcut bine și ce nu în 2018. Important este că urmează un nou an, cu alte povești și noi provocări. În acest articol, dorim să transmitem public, într-un mod cu totul și cu totul transparent, cum am respectat viziunea și misiunea companiei noastre, precum și cum am dezvoltat valorile UTILBEN. Facem acest lucru pentru a ne evalua, dar și pentru a inspira alte companii care au valori asemănătoare cu ale noastre.

 

Care sunt valorile, scopul, viziunea și misiunea companiei UTILBEN?

SCOPUL: Să contribuim la o schimbare majoră a mediului de afaceri din România, prin afaceri făcute cu integritate și caracter.

VIZIUNEA: 1 din 10 utilaje grele folosite în Europa să fie furnizat de UTILBEN.

MISIUNEA: Să creăm o companie grozavă, în care oamenii sunt sprijiniți să își atingă potențialul maxim.

 

VALORILE COMPANIEI:

Onestitate: Odată ce un client a cumpărat un utilaj de la noi, el rămâne clientul nostru fidel timp de minimum 20 de ani.

Promptitudine: Răspundem la cerințele clienților de 10 ori mai rapid decât competitorii noștri.

Dezvoltare: Fiecare angajat citește timp de 20 de minute pe zi în Academia UTILBEN.

 

 1. Cum am contribuit la SCOPUL companiei în 2018?


SCOPUL: Să contribuim la o schimbare majoră a mediului de afaceri din România, prin afaceri făcute cu integritate și caracter.


Am contribuit la dezvoltarea Licitației COLOSUS, prima vânzare publică de utilaje, mașini și avioane second-hand și noi din România. COLOSUS își propune să ajute piața echipamentelor second-hand din România, prin servicii făcute cu profesionalism și excelență.

licitatie utilaje romania

     Am reprezentat cu cinste România și am primit, astfel, premiul BEST NEW STAR AWARD, din partea Sunward, la Bruxelles, pentru cea mai rapidă creștere a vânzărilor în primul an, dintre toți dealerii Sunward din Europa.

 

dealer sunward romania

 

      Am susținut proiectul „Via Transilvanica - Drumul care unește”, prin oferirea unui miniexcavator Sunward și am asigurat tot suportul necesar operațiunii de construire a drumului turistic. Via Transilvanica este un traseu de drumeție, care poate fi parcurs pe jos, pe bicicletă sau călare, de la Drobeta-Turnu Severin până la Putna.

 

sunward tasuleasea

 

       Am luat contact cu peste 200 de companii nou-înființate prin programul Start-Up Nation și le-am oferit suport și soluții fiabile pentru nevoile lor.

utilaje startupnation

       Suntem mereu alături de comunitate și ne implicăm în toate proiectele sociale care ne ies în cale, fie printr-o susținere financiară, fie prin implicare fizică.

utilben implicare sociala

2. Cum am contribuit la VIZIUNEA și MISIUNEA companiei în 2018?

VIZIUNEA: 1 din 10 utilaje grele folosite în Europa să fie furnizat de UTILBEN.

MISIUNEA: Să creăm o companie grozavă, în care oamenii sunt sprijiniți să își atingă potențialul maxim.

 

Am ajuns la cea mai mare comunitate a pasionaților de utilaje din România. Ajutăm peste 26.600 de persoane cu informații relevante despre tehnologie, videoclipuri amuzante și promoții speciale.

 

fani utilben

 

Am semnat 5 parteneriate cu producători de utilaje noi, pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune soluții în domeniul agriculturii și construcțiilor, reciclării, realizării de drumuri și întreținerii spațiilor verzi.

branduri utilben


În plus, am implementat o rețea de peste 30 de colaboratori pe partea de service, în toată România, ca să putem fi mereu alături de orice client, în cel mai scurt timp.

 

La UTILBEN, muncim din greu și sărbătorim din greu. Suntem concentrați pe rezultate, ne plac reușitele și provocările. Fiecare echipă își celebrează victoriile în fiecare trimestru.

celebrari utilben

 

3. Cum am contribuit la VALORILE companiei în 2018?

Onestitate: Odată ce un client a cumpărat un utilaj de la noi, el rămâne clientul nostru fidel timp de minimum 20 de ani.


Am dezvoltat o echipă specială pentru customer support, care va oferi cel mai bun sprijin și consultanță în identificarea soluției potrivite pentru nevoia fiecărui client din România.


Am organizat Ziua Porților Deschise, unde am petrecut timp de calitate cu partenerii și clienții noștri și am avut șansa să testăm toate utilajele din curtea UTILBEN.

 

ziua portilor deschise utilben


Am dezvoltat Echipa Tehnică și Echipa de Service, prin care vom susține toți clienții UTILBEN într-un mod profesionist, în ani care urmează. Am implementat o rețea de colaboratori pe partea de service, în toată România, astfel că acum putem fi alături de orice client, în cel mai scurt timp.

 

Promptitudine: Răspundem la cerințele clienților de 10 ori mai repede decât competitorii noștri.

 

Am creat o nouă platformă de ofertare, cu ajutorul căreia clientul nostru primește oferta în maximum 60 de minute.

 


Am investit în tehnologia folosită de Departamentul Customer Support.

 

Dezvoltare: Fiecare angajat citește timp de 20 de minute pe zi în Academia UTILBEN.

     

      În cadrul companiei UTILBEN, am creat contextele necesare de creștere și dezvoltare a angajaților noștri și s-au ținut cele mai multe training-uri din ultimii 10 ani.

 

academia utilben

Am pus accent pe dezvoltarea angajaților și am creat o bibliotecă și o sală de training, în cadrul companiei UTILBEN.

 

sala de lectura utilben

 

MOTIVE DE MULȚUMIRE

 

Suntem mulțumitori și plini de recunoștință:

Pentru comunitatea clienților fericiți pe care i-am ajutat să își dezvolte afacerile cu cele mai bune soluții de utilaje, oferite cu service, garanție și finanțare inclusă.

Pentru toți oamenii ambițioși și cu principii și valori sănătoase care s-au alăturat echipei de super-eroi UTILBEN. Avem o echipă performantă, care are o viziune clară de afaceri.

Pentru faptul că trăim într-o țară liberă, în care putem să ne dezvoltăm afacerea.

Pentru faptul că avem o claritate mare despre tot ceea ce facem, știm de unde venim și încotro mergem. Acest lucru ne motivează și ne entuziasmează să rămânem pe drumul cel bun.

  

ANUL 2018 ÎN CIFRE

cifre utilben clienti

 

poze utilben cifre

  

CE NE PROPUNEM PENTRU 2019

 

Întotdeauna, ne dorim să fim mai buni, dar, de aceasta dată, avem o provocare mult mai mare pentru noi. Vrem să fim de 3 ori mai buni în anul ce urmează. Așa că ne-am propus să ne triplăm cifra de afaceri în 2019.

 

triplarea cifrei de afaceri

Așteptăm cu nerăbdare noul an, pentru a continua visul nostru de a dezvolta România, astfel încât tineri din Europa să își dorească să vină să trăiască și să muncească aici.

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )