campaign-notification campaign-notification

UTILBEN Rental: Stivuitor telescopic de inchiriat

Publicat de UTILBEN01/02/2024

stivuitor telescopic de inchiriat, stivuitor telescopic de inchiriat de la utilben

Descopera care sunt cele 3 motive pentru care ar trebui sa alegi un stivuitor telescopic de inchiriat de la UTILBEN.

Proiectele complexe necesită utilaje pe măsură pentru a putea genera cele mai bune rezultate și pentru a crește productivitatea. Dacă este vorba despre realizarea unor proiecte desfășurate pe durată mai scurtă de timp, cea mai avantajoasă decizie este cea de a închiria utilajele de care ai nevoie. Așadar, pentru a închiria unele dintre cele mai puternice și fiabile echipamente, puteți apela cu încredere la UTILBEN.

3 Motive pentru care să alegi un stivuitor telescopic de inchiriat de la UTILBEN: 

  1. Beneficiile unui stivuitor telescopic
  2. Activități în care se folosește un stivuitor telescopic
  3. Avantajele pentru un stivuitor telescopic de inchiriat de la UTILBEN

stivuitor telescopic faresin de inchiriat

1. Beneficiile unui stivuitor telescopic 

Stivuitorul telescopic este un utilaj indispensabil în proiectele care includ manipularea materialelor. Datorită designului său, stivuitorul telescopic oferă siguranță în operațiuni și confort operatorului. În ciuda dimensiunilor sale, echipamentul se diferențiază de alte utilaje asemănătoare prin manevrabilitatea și mobilitatea pe care o oferă. Datorită faptului că, sunt dotate cu direcții pe toate cele patru roți operatorul poate ridica, transporta și manipula încărcătura la mari înălțimi cu o precizie aflată la cote maxime.  

Stivuitoarele telescopice de închiriat de la UTILBEN au o înălțime de ridicare a materialelor cuprinsă între 5 - 16 metri și o capacitate de  ridicare de 2,6 tone până la 4,5 tone. Totodată, dacă optați pentru un stivuitor telescopic full electric vă veți bucura de zero emisii de carbon, zgomot redus, autonomie a bateriei de până la 6 ore de activitate intensă.

stivuitor telescopic de inchiriat de la UTILBEN

2. Activități în care se folosește un stivuitor telescopic

Un stivuitor telescopic este un real ajutor atunci când este nevoie să se efectueze activități care implică manipularea și ridicarea unor materiale, dar cel mai adesea este un utilaj foarte util dacă trebuie să se lucreze cu manipularea mărfurilor la înălțime. Stivuitorul telescopic poate fi folosit în: construcții, porturi, aeroporturi, depozite, industria minieră, acțiuni forestiere de manipulare a lemnului, sau orice alte operațiuni care implică manipularea și ridicarea mărfurilor la mari înălțimi.

Datorită capacității mari de ridicare a materialelor, stivuitoarele telescopice sunt adesea folosite pentru a ridica grinzi de oțel, panouri de beton, saci de ciment, materiale paletizate și multe altele la niveluri superioare ale construcției.

stivuitor telescopic electric de inchiriat

3. Avantajele pentru un stivuitor telescopic de inchiriat de la UTILBEN

  • Costuri reduse

Atunci când ai de efectuat un proiect și ai nevoie de utilaje pentru o perioadă determinată, o decizie înțeleaptă este cea de a închiria echipamentelor respective. Așadar, printre cele mai importante avantaje pentru care să alegi un stivuitor telescopic de inchiriat de la  UTILBEN pentru îndeplinirea proiectelor tale este reprezentat de costurile reduse pe care le oferim. 

  • Întreținere și reparații incluse

Procesul de închiriere al echipamentului prevede includerea asigurării realizării operațiunilor de întreținere, dar și a reparațiilor. Astfel că, dorința UTILBEN este de eliminare a timpilor morți pentru a avea parte de rezultate formidabile.

  • Gamă variată și utilaje performante

Unul din avantajele închirierii unui utilaj din flota UTILBEN este faptul că, noi îți punem la dispoziție echipamente performante și care sunt disponibile într-o gamă variată. Așadar, pentru a-ți finaliza cu succes proiectul îți oferim spre închiriere utilajele fiabile și care nu depășesc 3 ani vechime. În ceea ce privește diversitatea în procesul de închiriere a unui stivuitor telescopic, la UTILBEN găsești un portofoliu complex a utilajelor Faresin, atât electrice cât și clasice.

Concluzie

Prin urmare, dacă obiectivul proiectului tău este minimizarea costurilor atunci cea mai bună alternativă este cea de a alege utilaje inteligente și fiabile, care să nu necesite stocare pe termen lung. Așadar, alege stivuitorul telescopic de inchiriat de la UTILBEN dacă ai de realizat activități care implică manipularea și ridicarea mărfurilor la mari înălțimi.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )